Wie zijn wij? Wat doen wij?

Huis onder de zon is een erkend makelaarskantoor met BIV nummer, gevestigd in La Zenia, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid, met 15 jaar ervaring in de begeleiding van de aankoop van woningen in Spanje.

Door jarenlange ervaring, expertise en een eigen kantoor ter plaatse, kunnen wij u een ideale begeleiding verstrekken in uw eigen taal (Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans).

Huis onder de zon biedt een ruim aanbod van appartementen en villa’s in alle prijsklassen, nieuwbouw, wederverkoop en bankbeslag. En dit zowel voor investeerders die een optimaal rendement nastreven, als voor mensen die op zoek zijn naar een tweede verblijf.

Bij Huis Onder de Zon bieden wij u een complete service aan. We begeleiden u vanaf de reservatie t.e.m. het verlijden van de akte bij de notaris. Wij staan u ook graag bij met de aankoop van meubels, airconditioning, electrotoestellen, TV vlaanderen, internet, verbouwingswerken alsook de verhuur van uw woning.

Estoy de acuerdo
Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.